Over

Wij helpen u graag!

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Goes

Sinds 1992 is Ontstoppingsbedrijf Goes actief in de loodgietersbranche. Vanaf de eerste dag helpen wij klanten van hun verstopping af!

Ontstoppingsbedrijf Goes staat garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen onze klanten op een transparante en vakkundige manier van hun verstopping afhelpen. Wij staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven.

Wij zijn te bereiken voor allerlei soorten ontstoppingswerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan verstoppingen in een riool, toilet, douche, gootsteen of bad. Ontstoppingsdienst Goes kan u helpen met elke verstopping. Ook voor het inspecteren en reinigen van uw riool en afvoeren kunt u contact opnemen! Daarnaast kunnen wij u ook helpen met het aanleggen en vervangen van riolen.

Wij zijn werkzaam in en rondom Goes. Het maakt dus niet uit of u woont in Goes of daar net buiten, wij kunnen heel snel bij u zijn. Daarnaast brengen wij geen voorrijkosten in rekening!

Wanneer u een afspraak bij Ontstoppingsbedrijf Goes maakt, komen wij bij u langs. Als eerst onderzoeken we de situatie: waar zit de verstopping en hoe kunnen wij deze het best oplossen?

Vervolgens ontvangt u van ons een prijsopgave. Hierin geven wij een schatting over hoeveel tijd en welke materialen en/of gereedschappen wij nodig hebben. Gaat u akkoord? Dan gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen.

Heeft u hulp nodig bij het ontstoppen van uw riool of afvoer? Bel nu vrijblijvend met 0113 204 953 om uw klus te bespreken met een collega van Ontstoppingsbedrijf Goes. Wij staat voor u klaar om u van uw verstoppingen af te helpen!

Riool Ontstoppingsdienst Goes
Ontstoppingsbedrijf Goes

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

103

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

31

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 2 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping op tegen een gereduceerd tarief!

R

2 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Goes
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Goes rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0113 204 953

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Goes

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Goes

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Goes!

Afvoer Ontstoppen Goes

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Goes

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Goes

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Goes

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Goes

Ontstoppingsbedrijf Goes is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Goes via 0113 204 953.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Goes te werk?
Op het moment dat u bij ons een afspraak, gaan wij bij u langs en starten wij een onderzoek. De uitkomsten van dit onderzoek verwerken wij in een prijsopgave. Wanneer u akkoord geeft, gaan wij aan de slag met het ontstoppen van uw verstopping. Als laatste verhelpen wij de verstopping en laten u tevreden achter.

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over de werkwijze van Ontstoppingsdienst Goes via 0113 204 953. Ontstoppingsbedrijf Goes komen graag bij u langs om uw verstopping te verhelpen.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Het kan gebeuren dat u de afspraak wil annuleren. In dat geval kunt u, minimaal 24 uur voor de afspraak, telefonisch de afspraak afzeggen. U kunt in dat geval bellen naar onze collega van de planning via 0113 204 953.

Heeft u andere vragen over uw afspraak? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Goes. Onze telefoniste zit klaar om uw vragen te beantwoorden.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan voorkomen dat de monteur iets later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.

Heeft u vragen over wanneer de monteur bij u langskomt? Stel die dan aan onze telefoniste. Zij is te bereiken via 0113 204 953.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Van tevoren is het lastig in te schatten hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Wij hebben gemerkt dat de meeste verstoppingen binnen 30 á 45 minuten verholpen zijn.

Wanneer de monteur bij u ter plaatse is kan hij een inschatting maken over hoe lang wij nodig hebben om de verstopping te verhelpen. Dit zetten wij voor u in een prijsopgave. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Omdat elke verstopping anders is, zijn de prijzen ook wisselend. U kunt de tarieven vinden op onze website. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Waar starten pas met ontstoppen wanneer wij akkoord hebben van u.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren afrekenen. Onze voorkeur gaat uit naar een digitale betaling; bijvoorbeeld met PIN of IDEAL. U kunt ook contant betalen als u dat fijner vindt.
Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op via 0113 204 953.
Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan gebeuren dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 0113 204 953.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Goes uit?
De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Goes kunnen alles wat op het riool is aangesloten ontstoppen. Het maakt dus verder niet uit of het uw toilet, gootsteen, wastafel, douche, bad of het riool zelf is. Wij kunnen u binnen no-time helpen!

Naast het verhelpen van verstoppingen kunt u ons ook bereiken voor het inspecteren, reinigen, repareren en vervangen van uw riool. Wij staan voor u klaar!

Wilt u onze hulp inschakelen? Neem dan contact via 0113 204 953 om een afspraak in te plannen. Ontstoppingsbedrijf Goes komt graag bij u langs om uw situatie in kaart te brengen.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ontstoppingsbedrijf Goes is werkzaam in Goes en wijde omstreken. Het maakt voor ons niet uit waar u woont. Wij rekenen geen voorrijkosten!

Woont u in deze omgeving en wilt u de hulp inschakelen van Ontstoppingsbedrijf Goes? Neem dan gerust contact op via 0113 204 953. Ontstoppingsdienst Goes komt zo snel mogelijk bij u langs.