Ontstoppingsdienst
Goes

Wij verhelpen uw verstopping!

Wij helpen u graag!

Ontstoppingsdienst Goes

Ontstoppingsdienst Goes? Heeft u te maken met een hardnekkige verstopping in een leiding voor waterafvoer? Dat is erg vervelend.

Naast het feit dat een verstopping veel ongemakken met zich mee kan brengen, kan er ook nog veel blijvende schade aangericht worden wanneer deze niet snel verholpen wordt.

Een verstopping wordt namelijk harder. Des te langer de verstopping in de afvoer blijft zitten, des te meer de verstopping is verstijft, des te lastiger het wordt de verstopping te verhelpen. Daarnaast kan een verstopping na verloop van tijd de afvoerbuis doen scheuren.

Onze ervaren ontstoppers helpen u graag zo snel mogelijk van de verstopping af. Het maakt niet uit welke afvoer het is of hoe hardnekkig de verstopping is, wij kunnen elke blokkade binnen no-time opsporen en blijvend verhelpen.

Heeft u te maken met een verstopping in uw toilet, afvoer of riool? Wij kunnen u hiermee helpen! Bel vandaag nog voor het inplannen van een afspraak via 0113 204 953. Ontstoppingsdienst Goes komt binnen no-time naar u toe!

Onze beloften.

R

2 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Afvoer Ontstoppingsbedrijf Goes

Services

Ontstoppingsbedrijf Goes

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0113 204 953

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Goes. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Goes.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Ontstoppingsdienst

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

24/7

Dag en nacht bereikbaar

Het kan gebeuren dat u te maken heeft met een verstopping die per direct verholpen moet worden. Speciaal voor deze situaties hebben wij een spoedklus in het leven geroepen. Voor spoedklussen kunt u ons op ieder moment van de dag beginnen.
Onder spoedklussen verstaan wij klussen die niet kunnen wachten en direct verholpen moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan een overstroming van de wastafel die is ontstaan door een verstopping.

Ons werkgebied omvat de gehele regio in de buurt Goes. Het doet er verder niet toe of u in Goes of daarbuiten woont, wij brengen in geen enkel geval voorrijkosten in rekening. Daarnaast kunnen wij snel bij u op de stoep staan in geval van nood!

De monteurs van Ontstoppingsdienst Goes staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar voor uw spoedgevallen! Heeft u onze hulp nodig voor een spoedklus? U kunt onze spoeddienst bereiken op 0113 204 953!

Loodgieters Goes
Afvoer Verstopping Goes

Jaren Ervaring

Goes Riool Verstopping
Riool Ontstopping Goes

Herkenningspunten

Een verstopping herkennen

Vaak lijken verstoppingen heel eg op elkaar. Maar toch zijn veel verstopping anders. Ook de beste ontstoppingsmethode is voor veel verstoppingen anders. Dit maakt het lastig een passende oplossing te vinden voor uw verstopping.

Verstoppingen doen zich voor allerlei verschillende locaties. Verstoppingen doen zich voornamelijk voor in het riool, een toilet of in een afvoer. Een aantal voorbeelden van verstopping zijn:

  • In uw gootsteen blijft water staan.
  • U kunt uw wc niet meer doortrekken.
  • Uw douchebak blijft vol staan met water.
  • Het water loopt erg langzaam weg uit uw wastafel.
  • Er hangt een rioollucht in uw huis.

Wanneer u één van de bovenstaande voorbeelden herkent in uw eigen situatie kunt u er wel vanuit gaan dat u te maken heeft met een verstopping.

Veel mensen zien een verstopping als een relatief klein probleem. Echter kunnen verstoppingen veel blijvende schade aanrichten wanneer deze niet snel of op een correcte manier verholpen worden.

Dat is de reden dat wij u altijd vragen zo snel mogelijk contact op te nemen met een ervaren ontstoppingsdienst in uw regio en zo snel mogelijk een afspraak in te plannen! Neem dan direct contact op via 0113 204 953.

Het onstaan

Het ontstaan van verstoppingen

Om een verstopping zelf te verhelpen is het ten eerste belangrijk om te bepalen waar de verstopping zit en wat de oorzaak is. Is de verstopping plotseling ontstaan of is de afvoer steeds slechter gaan functioneren in de loop der tijd?
In het laatste geval heeft u waarschijnlijk te maken met een rioolverstopping van vetten, oliën, etensresten, haren, etc.. Dit is vaak lastig om zelf te verhelpen. De verstopping zit dan zo diep dat u er niet bij kunt of te weinig druk uit kunt oefenen op de blokkade.

In het eerste geval kan het zijn dat u bijvoorbeeld te veel wc papier heeft doorgespoeld, of dat er iets in de afvoer is gevallen wat een blokkade veroorzaakt. Dergelijke verstoppingen zitten vaak in het begin van de afvoer. Het ontstoppen hiervan is een stuk eenvoudiger.

Daarnaast kan ook een oorzaak zijn hiervan kan zijn dat uw riool verouderd is. Riolen van oudere huizen zijn vaak gemaakt van een andere stof, namelijk gres. Dit is een relatief zwakke stof waardoor boomwortels vrij eenvoudig in kunnen groeien.

Tegenwoordig wordt de riolering aangelegd met kunststof-buizen. Deze rioolbuizen zijn veel sterker dan gresbuizen. Hierdoor is de kans dat boomwortels voor een verstopping zorgen vele malen kleiner.

Er zijn verschillende methodes die u kunt toepassen om de blokkade te verwijderen. Deze worden op deze beschreven. Heeft u liever dat een ervaren vakman er naar komt kijken? Bel dan gerust voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Goes op 0113 204 953.

Wc Verstopping Goes
Riool Verstopping Goes Camerainspectie
Loodgieter Ontstoppingdienst Goes
Riool Verstopt Goes

Zelf aan de slag!

Zelf de verstopping verhelpen

In sommige gevallen is het mogelijk om zelf de verstopping te verhelpen. Dit zijn vooral verstoppingen die niet diep in de afvoer zitten. Deze blokkades kunt u wellicht zelf nog forceren of afbreken. Diep gelegen rioolverstoppingen kunt u vrijwel niet zelf oplossen.
Daarom moet u ten eerste achterhalen waar de verstopping zit. Dit kunt u doen door een emmer met water in de afvoer te gooien. Blijft het water direct staan? Dan zit de afvoer niet diep. Hoe beter het water wegstroomt, des te dieper de verstopping zit.

Afhankelijk van de locatie van de verstopping kunt u een methode kiezen om de verstopping te verhelpen. Een verstopping die dicht bij de afvoer zit is ideaal om met een plopper te ontstoppen. Een verstopping die iets dieper gelegen zit met een veer of soda en azijn.

Wilt u uw verstopping liever laten verhelpen op een professionele manier? Neem dan gerust contact op met ons ontstoppingsbedrijf in Goes op 0113 204 953.

Ontstoppingsmethodes

Manieren om een riool te ontstoppen

Bij sommige kleine verstopping is het mogelijk dat u zelf de verstopping kunt verhelpen. Echter zijn er veel manieren waarop u mogelijk uw verstopping kunt verhelpen.

Helaas werken veel van deze manieren niet. Onze monteurs hebben daarom de meest effectieve methodes op een rij gezet. Hopelijk kunt u hiermee uw verstopping verhelpen!

Mocht u nog vragen hebben of een afspraak willen maken, kunt u altijd telefonisch contact opnemen via 0113 204 953. Wij helpen u graag!

Goes Wc Ontstoppen
Goes Verstopping Riool
Goes Riool Verstopt
Verstopping Afvoer Goes

De welbekende plopper

Verstopte wc ontstoppen met een plopper

Op het moment dat een toilet verstopt is geraakt, kunt u deze goed ontstoppen met een plopper. Dit is een zeer goedkope methode en daarom zeker het proberen waard! Veel mensen hebben namelijk thuis al zo’n plopper staan!
Zorg ervoor dat, alvorens u aan de slag gaat bij de verstopping, het rubber van de plopper flexibel gemaakt wordt. Dit kunt u eenvoudig doen door deze enige tijd onder een warme kraan te houden. Wanneer de plopper flexibel is zal deze beter aansluiten op de hals van uw toilet en op die manier kunt u meer zuigkracht creëren.

Zorg er ook voor dat er een kleine laagje water in de wc staat. Hierdoor wordt de ruimte rondom uw wc afgesloten van lucht, wat u helpt een vacuüm te creëren. Dit is essentieel wanneer u deze methode wil toepassen.

Is de plopper flexibel en staat er een klein laagje water in uw wc? Pak de plopper dan goed vast en druk deze op de afvoer. Duw de steel van de plopper rustig naar beneden. U hoeft niet veel kracht te zetten. Bij deze methode gaat het namelijk om de kracht die vrijkomt bij de terugtrekkende beweging. Trek de plopper vervolgens terug omhoog.

Wanneer u op de juiste manier te werk gaat voelt u dat de plopper vastgezogen zit. Dan weet u dat u zuigkracht aan het creëren bent om de blokkade omhoog te halen. Om de verstopping succesvol te verhelpen is het nodig de bovenstaande stappen enkele keren te herhalen.

Heeft u na vijf keer ploppen nog steeds geen resultaat? Ga dan niet verder. De kans is namelijk klein dat het daarna nog gaat lukken. Tevens voorkomt u ook dat u de verstopping steviger maakt of zelfs schade aanricht.

Soda en azijn

Afvoer ontstoppen met soda en azijn

Bent u aan het afwassen en spoelt uw gootsteen ineens niet door? En zijn vet of vastzittende etensresten hier de oorzaak van? Dan is soda (ook wel zuiveringszout genoemd) een effectief middel om de verstopping te verhelpen.
Een groot voordeel van deze methode is dat soda een goedkoop en natuurlijk middel is dat geen schade aan kan richten aan de afvoer of het milieu. U loopt bij deze methode dus geen risico’s.

Wanneer u deze methode wilt toepassen gaat u als volgt te werk. Vul een grote emmer met warm water en gooi hier een aantal scheppen soda bij. Meng dit door elkaar en giet dit vervolgens in de verstopte leiding. Laat dit een nachtje intrekken en spoel de afvoer dan door met een grote emmer warm water.

Heeft u de verstopping met succes weten te verhelpen? Dan kunt u de afvoer het best nog even goed doorspoelen met warm water zodat de laatste resten ook weg zijn.

Goes Loodgieter
Goes Gootsteen Ontstoppen
Afvoer Verstopt Goes
Wc Ontstoppingsdienst Goes

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Sommige mensen hebben een ontstoppingsveer in huis. In dat geval kunt u uw verstopte riool hier wellicht mee ontstoppen. Een ontstoppingsveer kan gebruikt worden om harde blokkades die erg diep in het riool zitten, af te breken en door de afvoer heen te forceren.
U moet weten dat het mogelijk is dat u schade aanricht aan uw afvoer wanneer u teveel kracht zet. Ga daarom altijd voorzichtig te werk en voorkom dat u onnodige schade aanricht aan uw afvoer of riolering.

U vraagt zich waarschijnlijk af, hoe kan ik het best te werk gaan? Onze monteurs leggen u dat graag uit.

Pak de ontstoppingsveer erbij. Stop de kop van de veer in de afvoer. Wanneer het uiteinde van de veer de verstopping bereikt heeft, moet u nu voorzichtig duwen, trekken en draaien met de veer. Haal vervolgens de ontstoppingsveer uit de afvoer.

Het is mogelijk dat er scherpe bochten zijn verwerkt bij de bouw van uw rioolbuis. Het is mogelijk dat de veer deze draai niet kan maken en dat deze blijft steken. Druk in dat geval niet door, want dan zult u de veer niet meer terug kunnen trekken.

Wanneer u de verstopping verholpen heeft, raden wij u altijd aan de afvoer nog een aantal keer door te spoelen met meerdere emmers met heet water. U kunt hier eventueel een aantal scheppen schoonmaakmiddel bij doen.

Hogedrukreiniger

Verstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

De verstopping verhelpen met een hogedrukreiniger is een methode die u kunt toepassen voor verstoppingen waarbij het water nog enigszins doorstroomt. Bij deze methode komt namelijk veel kracht kijken door de hogedrukmachine.
Als het water niet voldoende afgevoerd kan worden komt het water weer terug uit de afvoer gespoten. Hierbij bestaat de kans op waterschade. Deze methode is daarom alleen toepasbaar als de afvoer niet volledig verstopt zit.

U vraagt zich wellicht af hoe u de verstopping kunt verhelpen met een hogedrukreiniger. Daarom hebben de vakmannen van Ontstoppingsdienst Goes een eenvoudig stappenplan beschreven die u kunt volgen. Hopelijk lukt het u om de verstopping te verhelpen.

De eerste stap is het aansluiten van de hogedrukreiniger en het vrijmaken van de omgeving rondom de afvoer waar u de verstopping opmerkt. Druk de kop van de hogedrukreiniger zo ver mogelijk de rioolbuis in. Zet de hogedrukreiniger nu aan en spuit het water in de afvoer. Doe dit nog niet op volle kracht!

Komt het water direct uit de afvoer gespoten? Ga dan niet verder! Deze methode is dan waarschijnlijk niet voor u geschikt. Als u wel doorgaat is de kans aanwezig dat u schade aanricht of de verstopping nog hardnekkiger maakt.

Afvoer Ontstoppingsdienst Goes
Afvoer Verstopt Goes
Goes Loodgietersbedrijf
Gootsteen Verstopt Goes

Pas op met deze middelen!

Gebruik geen chemische ontstopper

Veel chemische ontstoppingsmiddelen die bouwmarkten en supermarkten aanbieden kunnen schade aanrichten aan uw toilet en riool. De ontstoppingsmiddelen bevatten chemicaliën die een bijtende werking hebben.
Tevens wordt hierdoor de binnenkant van de leidingen aangetast. Hierdoor bestaat de kans dat de afvoer en hoofdriolering minder lang meegaat en zal u dus eerder geconfronteerd wordt met dure reparatie- of vervangingskosten.

De belangrijkste reden waarom wij deze middelen afraden: het merendeel van deze middelen werkt niet. Onze vakmannen komen regelmatig bij klussen waar mensen al tevergeefs verschillende ontstoppingsmiddelen hebben gebruikt. Deze middelen worden vervolgens hard, waardoor de verstopping alleen maar lastiger en lastiger is.

Gecertificeerde loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Heeft u te maken met een verstopping en bent u hiervoor op zoek naar een Ontstoppingsbedrijf in Goes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
In 1992 zijn wij opgericht om mensen van hun verstopping af te helpen. Inmiddels hebben wij al duizenden klanten van hun verstopping afgeholpen. Dagelijks komen hier vele nieuwe tevreden klanten bij!

Vakmanschap en klanttevredenheid, dat zijn onze speerpunten. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar voor verstoppingen en andere afvoer- en rioolproblemen. Gemiddeld genomen hebben wij verstoppingen al binnen 45 minuten verholpen!

Wanneer u ons inschakelt weet u zeker dat de verstopping verholpen wordt. Bel gerust voor een afspraak naar 0113 204 953. Ontstoppingsbedrijf Goes staat voor u klaar!

Ontstoppen Riool Goes
Verstopping Afvoer Goes

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

103

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

31

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 2 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping op tegen een gereduceerd tarief!

R

2 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Goes
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Goes rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0113 204 953

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Goes

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Goes

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Goes!

Afvoer Ontstoppen Goes

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Goes

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Goes

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Goes

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Goes

Ontstoppingsbedrijf Goes is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Goes via 0113 204 953.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Goes te werk?
Op het moment dat u bij ons een afspraak, gaan wij bij u langs en starten wij een onderzoek. De uitkomsten van dit onderzoek verwerken wij in een prijsopgave. Wanneer u akkoord geeft, gaan wij aan de slag met het ontstoppen van uw verstopping. Als laatste verhelpen wij de verstopping en laten u tevreden achter.

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over de werkwijze van Ontstoppingsdienst Goes via 0113 204 953. Ontstoppingsbedrijf Goes komen graag bij u langs om uw verstopping te verhelpen.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Het kan gebeuren dat u de afspraak wil annuleren. In dat geval kunt u, minimaal 24 uur voor de afspraak, telefonisch de afspraak afzeggen. U kunt in dat geval bellen naar onze collega van de planning via 0113 204 953.

Heeft u andere vragen over uw afspraak? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Goes. Onze telefoniste zit klaar om uw vragen te beantwoorden.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan voorkomen dat de monteur iets later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.

Heeft u vragen over wanneer de monteur bij u langskomt? Stel die dan aan onze telefoniste. Zij is te bereiken via 0113 204 953.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Van tevoren is het lastig in te schatten hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Wij hebben gemerkt dat de meeste verstoppingen binnen 30 á 45 minuten verholpen zijn.

Wanneer de monteur bij u ter plaatse is kan hij een inschatting maken over hoe lang wij nodig hebben om de verstopping te verhelpen. Dit zetten wij voor u in een prijsopgave. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Omdat elke verstopping anders is, zijn de prijzen ook wisselend. U kunt de tarieven vinden op onze website. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Waar starten pas met ontstoppen wanneer wij akkoord hebben van u.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren afrekenen. Onze voorkeur gaat uit naar een digitale betaling; bijvoorbeeld met PIN of IDEAL. U kunt ook contant betalen als u dat fijner vindt.
Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op via 0113 204 953.
Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan gebeuren dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 0113 204 953.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Goes uit?
De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Goes kunnen alles wat op het riool is aangesloten ontstoppen. Het maakt dus verder niet uit of het uw toilet, gootsteen, wastafel, douche, bad of het riool zelf is. Wij kunnen u binnen no-time helpen!

Naast het verhelpen van verstoppingen kunt u ons ook bereiken voor het inspecteren, reinigen, repareren en vervangen van uw riool. Wij staan voor u klaar!

Wilt u onze hulp inschakelen? Neem dan contact via 0113 204 953 om een afspraak in te plannen. Ontstoppingsbedrijf Goes komt graag bij u langs om uw situatie in kaart te brengen.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ontstoppingsbedrijf Goes is werkzaam in Goes en wijde omstreken. Het maakt voor ons niet uit waar u woont. Wij rekenen geen voorrijkosten!

Woont u in deze omgeving en wilt u de hulp inschakelen van Ontstoppingsbedrijf Goes? Neem dan gerust contact op via 0113 204 953. Ontstoppingsdienst Goes komt zo snel mogelijk bij u langs.